Over ons

           Over Originails, Hair & Beauty


Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Ilona Kimenai en ik ben al enkele jaren actief in de uiterlijke verzorging.

Het vakgebied waar ik me met veel passie voor inzet. Overigens is het het perfecte vakgebied om je creativiteit in je werk te kunnen leggen.


In 2005 ben ik met de opleiding schoonheidsspecialiste begonnen.

Al snel volgde in 2006 de pedicure opleiding waarbij ik ook de aantekening diabetische voet heb behaald.

In 2009 ben ik aan de kappersopleidiing begonnen, welke ik ook succesvol heb afgerond. In het kappersvak kun je al creatief zijn, voor de diverse kapsels.


Sinds 2010 mag ik mezelf ook gecertificeerd nagelstyliste noemen. Het vak waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is wel mogelijk. Daarom ga ik ook iedere uitdaging aan, ook wanneer klanten met ideeën komen voor leuke, grappige of mooie creaties voor op de nagels. Neem eens een kijkje in mijn portfolio, zodat je een idee krijgt wat er mogelijk is.

Naast dat het er ook representatief en mooi uit moet zien, staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.


Wil u een mooie set nagels die tot wel 3 à 4 weken blijft zitten? Zonder lucht of lifting? Dan bent u bij mij in zeer goede handen.

U hoeft niet uren in de stoel te zitten. Binnen anderhalf uur gaat u met 10 mooie nagels weer naar huis.

Om verdikking of verkleuring te voorkomen, zet ik bij elk bezoek een nieuwe set nagels. Zo kunnen we de natuurlijke nagel ook goed behandelen. Dit ter voorkoming van infecties op de natuurlijke nagel en een nieuwe set geeft ook de stevigste nagels.

Je wil toch immers waar voor je geld. Als je ergens voor betaald, wil je ook kwaliteit.


Originails, Hair & Beauty is een klein zelfstandig bedrijf gevestigd in Drunen. Een eigen bedrijf is voor mij een droom die uitkomt!

Door regelmatig cursussen te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends, producten en technieken.

Tevens zit ik in een wedstrijdteam waarmee ik deelneem aan nagelweedstrijden.

Ik heb een salon aan huis, maar ook werk ik ambulant wat knippen en pedicure betreft. Ons werkgebied bestaat uit Drunen,  Elshout, Haarsteeg, Vlijmen, Herpt, Nieuwkuijk, Heusden en Waalwijk en omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een afspraak en wie weet tot ziens.