Referenties

                           ReferentiesMerel

Helemaal happy met mijn nagels, goede service en lekkere koffie. Ik ben een nagelbijter en toch heb ik nu keurige mooie lange nagels zonder dat er tips bij gebruikt zijn echt top! Kom zeker terug!


Ans

Elke keer weer prachtige nagels. Nooit t zelfde, altijd een andere look. Niets is te gek. Bijna alles mogelijk op de nagels, maakt niet uit wat je erop wilt hier wordt t gerealiseerd. Goede service en lekkere koffie. Al met al een aanrader.


Miesenlies Besselink

hey ilona, wilde even zeggen dat ik veel positieve reactie,s heb gekregen. Nog super bedankt!


Gonnie

Hoi Ilona,


Ik heb mijn nagels bij je laten zetten en ben zeer tevreden, want zelfs bij een echte nagelbijter blijven ze goed zitten. Ik heb nog geen lucht gezien.

En dat met een lekker bakkie en een gezellig praatje. Bedankt!


Anne 

Via het internet heb ik Originails, zijnde Ilona, gevonden. Wat een fijne nagelsalon. Super vriendelijke

meid, zeer goede service en prachtige nagels. Erg veel keus in kleuren, soorten en uitvoeringen (nail art). De diversiteit die Ilona heeft in de verschillende dingen die zij in haar salon doet gaat totaal niet ten koste van welke activiteit dan ook. Ze neemt alle tijd voor je, plant ruim in en geeft je een zeer welkom gevoel. Het is eigenlijk meer zo dat je naar een goede gezellige kennis gaat in plaats van naar een commerciƫle instelling!

Ilona hou dit zo vol, ik vind jou als persoon super en je salon een hele grote pluim waard.

Hoop nog lang bij je te mogen komen voor mijn nagels.

 

Groetjes Anne

 


Jenny

Wanneer je eenmaal klant bent bij Originails, Hair & Beauty weet je ook zeker dat je bij de vaste klantenkring gaat horen. De kwaliteit, klantvriendelijkheid en service die hier geboden wordt tegen deze prijzen kom je ergens anders niet tegen. Vaak word ik aangesproken door bekende, maar zelfs door vreemden over mijn mooie nette nagels. Je kunt gewoon zien dat dit door een specialist in de nagelkunst is gedaan. Wanneer ik mijn geheim verklap dat ik maar eens in de vier weken langs hoef te gaan, staan ze allemaal versteld. Vanaf het moment dat ik hier mijn nagels laat doen, breken ze ook niet meer af. Top kwaliteit en top service! Ga zo door!

Ook over mijn wimperextensions is iedereen erg enthousiast. Je had gelijk, echt iets voor mij. Ik stap uit de douche en klaar. Ideaal!Anita


Goede service, klantvriendelijk. Echt een aanrader.Loes


Super goede service.. De nagels blijven heel goed zitten en zien er zelfs na 4 weken nog top uit! Echt een aanrader!!Sharon


Zeer tevreden over mijn nagels, ook erg vriendelijk geholpen! Hier kom ik zeker terug.Stephanie


Helemaal klaar voor de grote dag nageltjes gedaan check gezichtsbehandeling gehad check en dat kan allemaal bij Ilona!! Voor een leuke prijs ik ben zeeeer tevreden.Renate


Ik ben altijd erg tevreden over de nagels die ze zet, zeker bij zo'n nagelbijter als ik. Ziet er altijd top uit!